Skip to main content

Joomla Specialist

Joomla is op dit moment het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Weland Webdesign startte in 2005 met het ontwikkelen van websites met Joomla. 
Met de toenemende populariteit van Joomla groeide Weland Webdesign mee.

Weland Webdesign ontwerpt en producteert zeer diverse websites met Joomla. Van corporate websites tot aan complexe communities. Onze kracht ligt in onze ruime ervaring met open-source, onze drive om altijd mooie website te maken en u te voorzien van eerlijk advies.

Als webdesign bureau zijn wij niet gebonden aan één systeem. Zo werken we ook met Drupal en Wordpress. Toch hebben vooral in de eerste jaren van ons bestaan onze expertise en kennis rondom Joomla opgebouwd. Onze redenen hiervoor zijn:

Joomla is het populairste Content Management System ter wereld. Dit is bijvoorbeeld te zien in Google Trends.

Joomla heeft de grootste community van ontwikkelaars. Dit zorgt voor u als opdrachtgever voor een ruime keuze in specialisten en biedt u dus onafhankelijkheid.

Voor Joomla is de grootste database aan 3rd party plugins beschikbaar. Deze zorgen voor extra functionaliteiten als een forum, fotoalbum of commentaarsysteem. Omdat er zoveel plugins beschikbaar zijn, is bijna alle denkbare functionaliteit beschikbaar als plugin.

Wilt u een Joomla specialist voor uw website? Neem dan contact met ons op.